ΔΩΡΕΑΝ Moodle για εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Το netcy.com
 είναι από τις πρώτες εταιρείες που προσφέρουν web hosting και web design στην Κύπρο από το 1999. Η μεγάλη μας εμπειρία και το πελατολόγιο μας επιτρέπει να προσφέρουμε υπηρεσίες Φιλοξενίας Ιστοσελίδων  απαράμιλλης ποιότητας και υπηρεσιών σε λογικές τιμές. Το Netcy.com προσφέρει επίσης υπηρεσίες σχεδίασης Ιστοσελίδων με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών για σχεδίαση τόσο δυναμικών αλλά και στατικών ιστοσελίδων. Αυτές οι τεχνολογίες περιλαμβάνουν CMS (Content Management System) με χρήση JOOMLA η οποία θεωρείται η TOP CMS (σύστημα διαχείρισης ιστοσελίδας) στον κόσμο από πολλούς επαγγελματίες.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης εγγραφή domain  (. com,. net.org κλπ), καθώς και  καταχώριση κυπριακών domain (. com cy,,. net.cy,. org.cy). προσφέρει επίσης την ευρωπαϊκή  κατάληξη domain (. eu),  Ελληνική καταχώριση domain (. gr). και επίσης οποιοδήποτε άλλο όνομα θέλετε να γράψετε.

Είμαστε, επίσης, η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που προσφέρει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα για ι άμεση ενεργοποίηση της διαδικασίας τόσο για την καταχώριση domain όσο  και για την φιλοξενία ιστοσελίδων. Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει online το πακέτο φιλοξενίας και επίσης να βρεί ένα όνομα (domain) για την καταχώριση. Η διαδικασία της παραγγελίας γίνεται αυτόματα και ή πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω PAYPAL ή πιστωτικής κάρτας. Μέσω PAYPAL το σύστημα εγγράφει αυτόματα το domain , εγκαθιστά  το  λογαριασμό για την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ της σελίδας και ενημερώνει τον πελάτη μέσω e-mail με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.